Facebook | CZ SK HU
Ingyenes zöld szám
0680 630 017

Az ablakfelújítás menete

Forduljon hozzánk és mi örömmel segítünk, legyen szó az utcáról beszűrődő hangról ,az ablakok párásodásáról vagy hidegérzetről az ablakok körül. Az üvegcserét bontás és rombolás  nélkül végezzük ,és jelentősen olcsóbb mint az új nyílászáró csere.Előny természetesen a kedvező árak mellett az ,hogy nincs szükség helyreállításra. Nincs por és piszok.

A helyszíni felmérés ingyens és kötelezettség mentes.

  1. Első körben vegye fel velünk a kapcsolatot. A kapcsolatfelvétel több csatornán is lehetséges, ingyenes telefonszámon vagy elektronikus levél formájában. A kapcsolatfelvételnél pár egyszerű adatra van szükségünk. Munkatársunk ennek tudatában felhívja Önt időpont egyeztetéssel kapcsolatban.A helyszíni állapotfelmérés mindíg ingyenes és kötelezettség mentes.
  2. Területi képviselőnk ennek tudatában felhívja Önt az időpont egyeztetéssel kapcsolatban.A helyszíni állapotfelmérés mindíg ingyenes és kötelezettség mentes.Az állapot felmérésnél teljesen az ügyfélhez alkalmazkodunk, legyen az korai vagy késői napszak.
  3. A megbeszélt időpontban munkatársunk felméri az ablakok állapotát és eldönti hogy a szárnyak alkalmasak -e az üvegbeépítésre. Szinte az összes ablak megfelelő állapotú az üvegcserére.
  4. Mivel az összes ablaktipusba tudunk üveget építeni, kollégánk a helyszínen javaslatot tesz a típus szerinti legjobb megoldásra. A gerébtokos és teschauer csavaros ablakoknál különböző tipusú kétrétegű hőszigetelt üvegszerkezetre tudjuk cserélni a mostani egysikú üvegeket.Ami a rétegragasztott fa SOFA és a műanyag ablakokat illeti ide a kétrétegű üvegeken kívül akár háromrétegű hőszigetelt üvegeket is be tudunk építeni. A tetősík ablakoknál szintén több lehetőség van a legmodernabb Heat Mirror üvegektől kezdve a hővédő üvegekig.
  5. Kollégánk ott a helyszínen árajánlatot készít el Önnek. Az árajánlat tartalmazni fogja a teljes költséget, beleértve a szerelést, szállítást és összes kiegészítőt. Amennyiben megfelel Önnek az árajánlat, kiírunk egy megrendelőlapot és gyártási méreteket veszünk. A megrendeléstől számítva a szerelés átfutási ideje 4 hét, de előfordult már hogy 2 héten belül megvalósult a beépítés.
  6. Előlegre nem tartunk igényt.A munka elvégzése után az átvételi jegyzőkönyv és a munka átadása után tetszenek fizetni.Az álltalunk beszerelt üvegekre 5 éves garanciát nyújtunk.
  7. A munka ott a helyszínen történik rombolás és bontás nélkül. Álltalában pár órás folyamatról beszélünk a darabszám függvényében. A műanyag ablakok esetében ez kevesebb időt vesz igénybe.A geréb és teschauer csavaros ablakok esetében a segédkeret cégünk fejlesztése és Csehországban gyártják, úgy ahogy az álltalunk beépített üvegek nagy részét is.

 

Cseh anyacégünk 1998 óta van jelen az európai  piacon,  Magyarországon több mint 10 éve működünk. Az elmúlt 10 év alatt több ezer elégedett ügyfélünkkel volt szerencsénk megismerkedni. Évről évre fejlesztéseket végzünk hogy minnél hatékonyabban tudjuk az Ön ablakait is megfelelően hőszigetelni.

A műemlék épületeknél bemarásos módszerrel történő hőszigetelésnél is mindent megteszünk ,hogy az akár 100 éves ablakok a még sokáig állják az időjárás viszontagságait. Büszkék vagyunk arra hogy segíthettünk megőrizni az  ablakszárnyak eredeti külalakját, kiváló minőségű alapanyagoknak és szakértelmünknek köszönhetően.

Több mint 20 éves tapasztalat az ablakfelújításban
Helyszíni állapotfelmérés ingyenesen és kötelezettség nélkül
Nem tartunk igényt előlegre, fizetés a beépítés után
Egész Magyarország területén illete Csehországban és Szlovákiába
Kérjen tőlünk ajánlatot

Kérjük pontosan kitölteni az alábbi adatokat ,ez ugyanis fontos számunkra a helyszíni felmérés végett is
Ez a helyszíni felmérés ingyenes és kötelezettség nélküli.

Fehér Renáta
Fehér Renáta
Iroda vezető
Akár 29% - os kedvezmény az alábbi adatlapos megkereséssel
Honnan szerzett rólunk tudomást?
Az adatlap küldésével elfogadom a személyes adatok feldolgozását.
Elérhetőségek
Ingyenes zöld szám
0680 630 017

TOSPUR, Kft
2890 TATA
Kossuth tér 9
Adószám 12454073 -2-11

Kövessen minket a Facebokon