Facebook | CZ SK HU
Ingyenes zöld szám
0680 630 017

Tapasztalataink

Sok éves tapasztalatunk alapján állíthatjuk, másodlagos szempont, hogy milyen tipusú ablakai vannak (műanyag ,Sofa, vagy tetőtéri ablak). A legfontosabb a beépített üveg tipusa. Visszatérő probléma, hogy a régi termoplán üvegek átengedik a hideget, meleget és a hangot, valamint a párásodás. Erre kínálunk Önnek is megoldást, amennyiben velünk cserélteti ablaka üvegeit. A régi tipusú üvegek helyére a helyszínen - rombolás nélkül -  modern, gáztöltetű, kétrétegű illeteve háromrétegű üvegeket építünk be. Az üveget cseréjével az ablak megtartható, így ez a leggazdaságosabb megoldás. Nagy hangsúlyt fektetünk a tömítések cseréjére, mert gyakran megkeménykednek, vagy "kifelejtik" egyes szakemberek.

Ha Önnek gerébtokos illetve teschauer csavaros ablakai vannak akkor bontás, rombolás nélkül ott a helyszínen tudjuk Önnek beépíteni a régi szárnyakba a hőszigetelt üveget. A visszajelzések alapján az üvegcsere után 2-3 ºC-os különbség tapasztalható. A teschauer ablakok esetében egyesíteni is tudjuk a szárnyakat, így soha többé nem kell szétcsavarozni, könyebb tisztítani.Természetesen itt is nagy hangsúlyt fektetünk a tömítésekre.

 

Tapasztalataink háromrétegű üvegek terén

Ablaktipustól függően tudjuk beépíteni a különböző vastagságú modern háromrétegű üvegeket. A Heat Mirror az egyik legkorszerűbb megoldás az ablakszigetelés terén, ötvözi a két- és háromrétegű üvegek előnyeit. Felépítése hasonló a háromrétegű változathoz, ám itt a középső üveglap helyén egy hőszigetelő fólia húzódik. Ennek köszönhetően egy kétkamrás hőszigetelt üveget kapunk, amivel olyan hatékony lesz az ablakszigetelés, mintha háromrétegű üveget használnánk. Az üveg vastagsága és súlya azonban a kétrétegű változatéval egyezik meg, aminek köszönhetően a termék széles körben alkalmazható.

Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot a konkrét üvegtipus kiválasztásához.

Több mint 20 éves tapasztalat az ablakfelújításban
Helyszíni állapotfelmérés ingyenesen és kötelezettség nélkül
Nem tartunk igényt előlegre, fizetés a beépítés után
Egész Magyarország területén illete Csehországban és Szlovákiába
Kérjen tőlünk ajánlatot

Kérjük pontosan kitölteni az alábbi adatokat ,ez ugyanis fontos számunkra a helyszíni felmérés végett is
Ez a helyszíni felmérés ingyenes és kötelezettség nélküli.

Fehér Renáta
Fehér Renáta
Iroda vezető
Akár 29% - os kedvezmény az alábbi adatlapos megkereséssel
Honnan szerzett rólunk tudomást?
Az adatlap küldésével elfogadom a személyes adatok feldolgozását.
Elérhetőségek
Ingyenes zöld szám
0680 630 017

TOSPUR, Kft
2890 TATA
Kossuth tér 9
Adószám 12454073 -2-11

Kövessen minket a Facebokon