Facebook | CZ SK HU
Ingyenes zöld szám
0680 630 017

Jó tanács

Sok éves tapasztalatunkból szeretnénk meríteni és megfelelő tanáccsal ellátni Önt is.Teljesen mindegy milyen tipusu ablakai vannak legyen az műanyag ,Sofa illetve tetőtéri ablak . Ami a legfontosabb az ablakban nem más mint az üveg tipusa.Régi ügyfeleink elmondásai alapján az ezen tipusú ablakok régi termoplán üvegei átengedika hideget ,hangot illete a meleget.Gyakori probléma továbbá a párásodás illetve azt érezni hogy az üvegen átfúja szél illetve átsüt a hideg. Erre kínálunk Önnek is megoldást az üvegcserével.A régi tipusú üvegek helyére a helyszínen rombolás nélkül modern gáztöltésű kétrétegű illeteve háromrétegű üvegeket építünk be.Nem kell kidobni az egész ablakot csak az üveget kell kicserélni. Továbbá nagy hangsúlyt fektetünk a tömítések cseréjére ,mert gyakran megkeménykednek vagy "kifelejtették" őket .

 

Ha Önnek gerébtokos illetve teschauer csavaros ablakai vannak akkor bontás ,rombolás nélkül ott a helyszínen tudjuk Önnek beépíteni a régi szárnyakba a hőszigetelt üveget. Ha belegondolunk abba hogy az egysíkú /2-3 mm/ üveg helyére modern gáztöltésű üvegszerkezetet építünk be ,mekkora különbség lessz ez hang és hőszigetelésben.Összehasonlíthatatlan.A visszajelzések az üvegcsere után 2-3 ºC különbség a szobában.Tehát nem kell kidobni a meglévő ablakszárnyakat ott a helyszínen hőszigeteljük.A teschauer ablakok esetében egyesíteni is tudjuk a szárnyakat és ebben az esetben soha többé nem kell szétcsavarozni így könyebb tisztítani.Természetesen itt is nagy hangsújt fektetünk a tömítésekre.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a háromrétegű üvegek terén is

 

Gyakran találkozunk a kéréssel hogy háromrétegű üveget szeretnék. Ablaktipustól függően tudjuk beépíteni a különböző vastagságú modern háromrétegű üvegeket. Viszont erre is van megoldás ha Ön a piacon a legjobb tulajdonságú üveget szeretné és ez a Heat Mirror üveg. A Heat Mirror az egyik legkorszerűbb megoldás az ablakszigetelés terén, ötvözi a két- és háromrétegű üvegek előnyeit. Felépítése hasonló a háromrétegű változathoz, ám itt a középső üveglap helyén egy hőszigetelő fólia húzódik. Ennek köszönhetően egy kétkamrás hőszigetelt üveget kapunk, amivel olyan hatékony lesz az ablakszigetelés, mintha háromrétegű üveget használnánk. Az üveg vastagsága és súlya azonban a kétrétegű változatéval egyezik meg, aminek köszönhetően a termék széles körben alkalmazható.

 

Végeredményben bontás és rombolás nélküli üvegcserével javítja saját otthona kényelmétés még egyben jelentős összeget spórol meg.

 

Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot a konkrét üvegtipus kiválasztásához.

Több mint 20 éves tapasztalat az ablakfelújításban
Helyszíni állapotfelmérés ingyenesen és kötelezettség nélkül
Nem tartunk igényt előlegre, fizetés a beépítés után
Egész Magyarország területén illete Csehországban és Szlovákiába
Kérjen tőlünk ajánlatot

Kérjük pontosan kitölteni az alábbi adatokat ,ez ugyanis fontos számunkra a helyszíni felmérés végett is
Ez a helyszíni felmérés ingyenes és kötelezettség nélküli.

Fehér Renáta
Fehér Renáta
Iroda vezető
Akár 29% - os kedvezmény az alábbi adatlapos megkereséssel
Honnan szerzett rólunk tudomást?
Az adatlap küldésével elfogadom a személyes adatok feldolgozását.
Elérhetőségek
Ingyenes zöld szám
0680 630 017

TOSPUR, Kft
2890 TATA
Kossuth tér 9
Adószám 12454073 -2-11

Kövessen minket a Facebokon