Facebook | CZ SK HU
Ingyenes zöld szám
0680 630 017

Penész az ablakban

Bontás és rombolás nélküli üvegcserével megszűnik a problémája a penészesedéssel is.

Lehetséges egyszerűbb megoldás a penészedés elkerülésére ? Megoldás az üvegcsere bontás és rombolás nélkül.Szinte ugyanazzal a módszerrel mint amikor üvegkár van hőszigeteljük az ablakokat ,méghozzá a síküveg helyére kétrétegű hőszigetelt  a régi termoplán üvegek helyére akár háromrétegű hőszigetelt üvegeket építünk be. Maga az üvegválasztás az eredeti ablak típusától függ,ezért is a legjobb ha felhív minket hogy ingyenes állapotfelmérést szeretne.

Elég kitölteni aoldal alján lévő űrlapot.

Magát az ablakok páralecsapódását lehet mérsékelni  a belső páratartalom csökkentésével is,de ez nem mindíg hatékony megoldás. A magas páratartalom egyes háztartási műveletek velejárója mint a mosás,főzés ,zuhanyzás és a ruha szárítás. Az ablakok üvegek párásodásának elkerülésére álltalában két megoldás létezik ,vagy teljes ablakcserét végzünk ami bontással ,rombolással,piszokkal és javítási utómunkával jár illete ugyanilyen hatékony megoldás maga az üvegek cseréje ,ami abszolút piszok és rombolás mentes.

Hogy került a penész az ablakra?

A penész mindíg a neki kedvező környezetben telepszik meg.A penésznek ez a nedves környezet ,ahol a penészspóráknak kedvező életkörülmények vannak a növekedéshez. Ezen helyek lehetnek hidegebb helyek mint a helyiségek sarkai vagy a szellőztetés nélküli helyek a bútorok mögött illetve az ablakok körüli környezet.Hatékony megoldás a penész elkerülésére ha mérsékeljük a páratartalmat. Mi segít a nedvesség csökkentésében ? A legalapvetőbb a ház szerkezetében lévő nedvesség ,amit csak átalakítással lehet csökkenteni.A második a helyiség belső páratartalma melyet elektromos szárítókkal illetve profi szellőztető berendezésekkel lehet csökkenteni.Utóbbi években gyakran szó esik az ablakok körül kialakult nedvességről illetve az ablakok párásodásáról.Ezen esetek gyakran megmutatják hogy gond van /túl magas /a lakásban a páratartalommal.

 

A penész a felületeken álltalában fekete foltként jelenik meg. Ha klóros fertőtlenítőt használunk,ott fehér folt jelenik meg.A penészfelület kezelhető,de nem oldja meg a további penészképződési folyamatot.A megoldás az, hogy azonosítani kell a nedvesség okát és hatékonyan kiküszöbölni vagy legalább enyhíteni a lehetséges nedvességképződést.

 

A világhálón számos útmutatás található a penészgombák elkerülésére,valamint számos tanulmány a gombák egészségre gyakorolt káros hatásáról.A penészgombát nem szabad alábecsülni,ezek egyszerűen káros gombák,sokszor mérgező hatással az emberek és állatok egészségére.


 
Több mint 20 éves tapasztalat az ablakfelújításban
Helyszíni állapotfelmérés ingyenesen és kötelezettség nélkül
Nem tartunk igényt előlegre, fizetés a beépítés után
Egész Magyarország területén illete Csehországban és Szlovákiába
Kérjen tőlünk ajánlatot

Kérjük pontosan kitölteni az alábbi adatokat ,ez ugyanis fontos számunkra a helyszíni felmérés végett is
Ez a helyszíni felmérés ingyenes és kötelezettség nélküli.

Fehér Renáta
Fehér Renáta
Iroda vezető
Akár 29% - os kedvezmény az alábbi adatlapos megkereséssel
Honnan szerzett rólunk tudomást?
Az adatlap küldésével elfogadom a személyes adatok feldolgozását.
Elérhetőségek
Ingyenes zöld szám
0680 630 017

TOSPUR, Kft
2890 TATA
Kossuth tér 9
Adószám 12454073 -2-11

Kövessen minket a Facebokon