Facebook | CZ SK HU
Ingyenes zöld szám
0680 630 017

Nyáron forróság, télen a hideg, és a hang

 Hideg üvegfelületek

A régi illetve régebbi ablakok gyakori problémája télen hogy beengedik a hideget.Tulajdonképpen vannak olyan tapasztalatok ,mintha behúzná a hideget a régi üveg és ez érezhető az ablakok környékén.A szárnyakat lehet tömíteni ,állítani de legfontosabb az üvgecsere ugyanis a az ablakok legnagyobb felülete maga az üveg.A síküvegeket gáztöltésű kétrétegű hőszigetelt üvegekre cseréljük míg a régi termoplán üvegeket akár háromrétegű hőszigetelt üvegekre. Bontás és rombolás nélkül a régi ablakok  hőszigetelésével  okat rövid időn belül ugyanaza paramétereket érjük el mint az új műanyag ablakoknál.

Nagy előnye az energiatakarékosság,a páralecsapódás megszüntetése és természetesen a komfortérzet az ablakok körül.

 Nyári forróság ellen

Nyári időszakban gyakori hogy egyes helységek a nyári naptól felhevülnek.A régi üveg átmelegszik és mint egy fűtőtest úgy vezeti be a meleget.Erre szintén megoldás az üvegcsere már a régi üvegek cseréje modern hőszigetelésű üvegre is gyakran megoldást jelent,de lehetőség van speciális fény és napvédő üvegek beépítésére is.

Hangszigetelés

A hangszigetelés szintén egy gyakori probléma az ügyfeleink körében,legtöbb esetben hanszigetelési problémáik megoldódnak ha a régi üvegeket hőszigeetlt üvegre sceréljük ,ugyanis a gáztöltés és al ágyfém bevonatos üveg nagyban növeli a hangszigetelést is.Viszont vannak esetek ahol hangszigetelésű üvegeket kell beépíteni,ezért szükséges a helyszíni állapotfelmérés ,hogy a legideálisabb megoldást tudjuk javasolni.A hanszigetelő üveg lényege hogy a két síküveg közt speciális fólia található ,ami felfogja a hangrezgéseket. Az emberi fül 3-5 dB hangtartományt képes érzékelni,ebben az esetben 10-15 decibellel jobb eredményeket tudunk elérnia régi üvegekhez képest.

Több mint 20 éves tapasztalat az ablakfelújításban
Helyszíni állapotfelmérés ingyenesen és kötelezettség nélkül
Nem tartunk igényt előlegre, fizetés a beépítés után
Egész Magyarország területén illete Csehországban és Szlovákiába
Kérjen tőlünk ajánlatot

Kérjük pontosan kitölteni az alábbi adatokat ,ez ugyanis fontos számunkra a helyszíni felmérés végett is
Ez a helyszíni felmérés ingyenes és kötelezettség nélküli.

Fehér Renáta
Fehér Renáta
Iroda vezető
Akár 29% - os kedvezmény az alábbi adatlapos megkereséssel
Honnan szerzett rólunk tudomást?
Az adatlap küldésével elfogadom a személyes adatok feldolgozását.
Elérhetőségek
Ingyenes zöld szám
0680 630 017

TOSPUR, Kft
2890 TATA
Kossuth tér 9
Adószám 12454073 -2-11

Kövessen minket a Facebokon